Ny Søndervang-projektet omfatter dette område på Frederiksberg. Foto: Frederiksberg Kommune

Cowi og Arkitema vinder opgave på Frederiksberg

Frederiksberg Kommune har udpeget Arkitema Architects og Cowi som bygherrerådgiver på projektet Ny Søndervang, hvor et nyt plejecenter og botilbud i forbindelse med det nuværende Søndervang Plejehjem på Nyelandsvej skal bygges.

Målet er at skabe et tilbud, der rummer en fleksibel løsning for 129 plejeboliger fordelt på 105 boliger til plejecentret, og 24 boliger til botilbuddet. Hele bebyggelsen skal stå færdig i 2025. Cowi og Arkitema Architects skal bistå kommunen i alle faser og sikre, at projektet kommer i mål og indfrier forventningerne og ambitionerne, hvilket blandt andet betyder et fokus på miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed i projektet.

– Der er ingen tvivl om, at Ny Søndervang kommer til at indeholde rigtig mange tiltag, der vil være interessante, ikke bare for de kommende beboere, men også for mange andre, der skal blive aktive brugere. Vi skal simpelthen sikre et færdigt byggeri, der indbyder byen til at deltage og interagere, siger Associated Partner Anders Lomholt, Arkitema Architects.

Arkitema Architects er ejet af Cowi.

Læs mere i Cowi køber Arkitema

Læs mere om Arkitemas 2019-regnskab i:

Arkitema lander underskud efter overskud på 20 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder