Arkitekt og projektleder Dorthe Toft Boesen er nyudnævnt tegnestuechef i Cornelius Vöge. Foto: Cornelius Vöge

Ny tegnestuechef i Cornelius Vöge

Arkitekt Dorthe Toft Boesen er som led i en ny strategi for drift og udvikling udnævnt til tegnestuechef i Cornelius Vöge. Dorthe Toft Boesen har været projekteringsleder på arkitektfirmaets store projekter, som er Vandkulturhuset på Papirøen i København og det nye H.C. Andersen Hus i Odense.

Mens Cornelius Vöge tidlige i væsentlig grad selv skulle opsøge projekter, har især de seneste års projekter medført, at selskabet i stigende grad får henvendelser udefra om at løse eller byde på opgaver. Derfor har ny strategi fokus på ekstern synliggørelse af projekter samt intern konsolidering af tegnestuens drift og strømlining af processer.

Som led i realisering af strategien er Dorthe Toft Boesen blevet udnævnt som tegnestuechef i en nyoprettet stilling. Hun er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og har tidligere arbejdet som projektleder på danske og internationale projekter i 3XN Architects og hos Røde Kors som bygherre og projektchef.

– Dorthe Toft Boesen kom til os for tre år siden for at træde ind som projektleder på et stort, internationalt projekt. Hun har flere års erfaring som leder og er med sin erfaring fra vores største projekter den helt rigtige til at stå i spidsen for at optimere vores processer, siger arkitekt MAA Dan Cornelius, som sammen med arkitekterne Nanna Vöge og Søren Harder Nielsen er indehaver af arkitektfirmaet med base i Roskilde.

Selskabet arbejder for tiden med transformation af Kaffetårnet i Irmabyen i Rødovre til nyt bydelshus.

Partnerkreds, regnskaber og forventninger
Cornelius Vöge Atelier for Arkitektur blev grundlagt i 2006 af arkitekterne Dan Cornelius og Nanna Vöge, der siden har optaget arkitekt Søren Harder Nielsen som partner. Virksomheden beskæftiger i dag 10-15 medarbejdere.

Cornelius Vöge landede i 2019 et resultat før skat på 231.000 kr. mod 645.000 kr. i 2018. I begge år havde selskabet en bruttofortjeneste på 7,2 millioner kr.

Ifølge 2019-regnskabet offentliggjort i juni forventer ledelsen en fremgang i omsætningen på 10 procent og et nettoresultat i størrelsesorden 1 million kr. i 2020.

Cornelius Vöge ApS havde per 31. december 2019 en egenkapital på 1,4 million kr. mod 1,3 million kr. på samme tidspunkt året før.

Seneste årsregnskaber – Cornelius Vöge

Kilde og tabel: Cornelius Vöge ApS’ årsrapport 2019




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder