Roskildevej 10-12 - en af de fire opkøbte ejendomme i Hillerød. Foto: Presse

Rent Estate køber 16.750 kvm kontor i Nordsjælland

Den familieejede ejendomskoncern Rent Estate har netop købt fire kontorejendomme i Hillerød. Bag salget står pensionsselskabet Velliv.

Det drejer sig om samlet 16.753 kvm erhvervslejemål, hvoraf cirka 9.000 kvm står tomme. Ejendommene, som blev erhvervet 1. oktober, ligger på Roskildevej 10-12, Rønnevangsalle 6, Gefionsvej 6-8 og Huginsvej 1.

– Da vi blev præsenteret for de fire erhvervsejendomme i Hillerød, havde det straks vores interesse, uagtet at ejendommene lå uden for vores hidtidige geografiske investeringsunivers. Vi ser dog Hillerød som en endda meget interessant by i en hastig og spændende udvikling.

– Investeringen er en naturlig del af vores langsigtede strategi om at opbygge en ejendomsportefølje på 1 milliard kr. og cirka 150.000 kvm bolig- og erhvervsejendomme i perioden frem til år 2023, siger adm. direktør og hovedejer Frank Buch-Andersen, Rent Estate, som aldrig oplyser transaktionssum.

Ejendomsporteføljen har været udbudt til 95 millioner kr. hos Danbolig Erhverv Hillerød.

Med opkøbet af de 16.500 kvm i Hillerød råder Rent Estate-koncernen nu over 100.000 kvm bolig- og erhvervsejendomme.

(Artiklen fortsætter under billedet)

De fire kontorejendomme i Hillerød. Roskildevej 10-12 ses længst væk. Foto: Presse

Derfor frasalg
Hos sælger forklarer Head of Real Estate i Velliv Ejendomme, Solveig Rannje, om baggrunden for frasalget:

– I forbindelse med eksekveringen af vores strategi om sammensætningen af vores ejendomsportefølje, hvor fokus i højere grad end tidligere nu er på nye og nyere kontor og boligejendomme, har vi i en periode afsøgt markedet for at finde en ny ejer til vores erhvervsejendomme i Hillerød. Vi er glade for, at det nu er lykkedes at finde en ny ejer.

Overskud på 41 millioner kr.
Rent Estate A/S med hovedkontor i Albertslund opnåede i 2019/20 en stigende omsætning til 39,6 millioner kr. mod 31,9 millioner kr. i 2018/19, mens overskuddet omvendt faldt til 41,4 millioner kr. før skat fra 66,5 millioner kr. året før.

30. juni 2020 havde Rent Estate investeringsejendomme for 556 millioner kr.

Rent Estate-koncernen, som blev stiftet i 1999, er ejet 100 procent af familien Buch-Andersen bestående af faren Frank Buch-Andersen samt sønnerne Simon og Emil Buch-Andersen. Frank Buch-Andersen er tidligere direktør for fodboldklubben Brøndby IF.

Læs også Familieejet ejendomskoncern køber 20.000 kvm på Vestegnen – selskabets største økonomiske erhvervelse

Seneste udvalgte transaktioner:

Casa sælger boligprojekt i milliardhandel på Vestegnen

Capman og Casa indleder samarbejde med opkøb på Frederiksberg

Andelsboligejendom solgt efter henvendelse fra Colliers

Pensionsselskab køber kontorejendom ved Københavns Politigård

Niam køber nordsjællandsk boligprojekt af Sophienberg Gruppen i trecifret millionhandel

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder