Foto: WSP

Orbicon skifter navn efter canadisk overtagelse

Det danske marked skal vænne sig til navnet WSP. 30. september skiftede Orbicon navn til WSP Danmark.

Det sker, efter den danske ingeniørvirksomhed Orbicon med cirka 500 medarbejdere for lidt over et år siden blev solgt til den canadiske rådgivervirksomhed WSP. I perioden frem til nu har dobbeltnavnet Orbicon WSP været brugt.

– En støt stigende ordrebeholdning og fastholdelse af medarbejdere samt tilgang af medarbejdere tyder på, at integrationen har været vellykket, siger adm. direktør Per Christensen, WSP Danmark.

WSP er en global rådgivervirksomhed med cirka 49.000 medarbejdere. WSP købte Orbicon for at få en repræsentation på det danske marked og for at styrke canadiernes ekspertise inden for miljø og klimatilpasning.

Bag salget af Orbicon stod Hedeselskabet.

Læs mere i Orbicon solgt til canadiske WSP

Fakta: WSP Danmark

– WSP Danmark A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med cirka 500 medarbejdere. Med rødder der går mere end 150 år tilbage arbejder WSP Danmark med at løse udfordringer inden for klimatilpasning, vand, natur, miljø, forsyning, infrastruktur og bæredygtigt byggeri

– WSP er en af de førende rådgivere i verden med 49.000 medarbejdere

Kilde: WSP





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder