Zleep Hotel Høje Taastrup med 151 værelser. Foto: Zleep Hotels

Zleep Hotels overtager hotel i Høje Taastrup

Zleep Hotels tilføjer nu endnu et hotel til kædens voksende hotelportfolio, der fra 1. oktober omfatter 14 hoteller og 8 hotelprojekter. Det sker med Zleeps overtagelse af det nuværende Quality Hotel Høje Taastrup.

– Vi har længe kigget efter gode lokationer i Høje Taastrup, da du herfra har hele Storkøbenhavn i din baghave, og desuden kan vi nu styrke vores tilstedeværelse på Københavns vestegn. Jeg er enormt glad for, at ejendomsejer har valgt at satse på os, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde, siger adm. direktør, medejer og stifter Peter Haaber, Zleep Hotels.

Zleep Hotel Høje Taastrup med 151 værelser og 12 konference- og mødelokaler ligger på Carl Gustavs Gade 1 cirka 200 m fra Høje Taastrup Station. Ejendommen er ejet af K/S Carl Gustavs Gade, hvor blandt andre hotelinvestor Michael Kaa Andersen er med i ejerkredsen.

Zleep Hotels blev stiftet i 2003 af Peter Haaber. I januar 2019 købte Deutsche Hospitality aktiemajoriteten i det danske selskab, som på det tidspunkt bestod af 10 hoteller i Danmark og 1 i Sverige.

Læs mere i Zleep Hotels solgt for trecifret millionbeløb til tysk hotelgruppe

Zleep Hotels’ mål er at drive 40 hoteller i 2025.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder