Trine Overby Laursen. Foto: Presse

Ny partner i Gangsted Advokatfirma

Advokat Trine Overby Laursen indtræder i partnerkredsen i Gangsted Advokatfirma, oplyser det københavnske advokatfirma med speciale i fast ejendom.

Det sker, når hun 1. oktober tiltræder som partner, hvilket betyder, at Gangsted går fra fire til fem partnere.

Trine Overby Laursen har de seneste to år været partner og advokat i Aumento Advokatfirma.

– Gangsted er indbegrebet af høj faglighed og har et særdeles godt navn i hele bygge- og ejendomsbranchen. Ordentlighed er en vigtig faktor for mig, og dét repræsenterer Gangsted til fulde. Firmaet er som specialistkontor allerede dybt respekteret blandt de offentlige bygherrer, og jeg glæder mig til at styrke og udvikle den position, siger Trine Overby Laursen.

Partnerkredsen
Hos Gangsted er partner Thomas Ulrik glad for at få Trine Overby Laursen med ombord:

– Jeg har kendt og fulgt Trine i mange år. Hun er en anerkendt, respekteret og dygtig advokat, hvilket hendes position som medlem af Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed vidner om. Med Trine sætter vi yderligere fart på vores vision om at være Danmarks førende specialistkontor inden for ejendomsbranchen.

Trine Overby Laursen er – som nævnt – medlem af Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed. Hun har udviklet og driver app’en AB Matrix, der er rettet mod især bygherreorganisationer. Trine Overby Laursen har tidligere arbejdet hos blandt andet Kammeradvokaten og Plesner og har desuden arbejdet som selvstændig.

Partnerkredsen i Gangsted Advokatfirma består fra 1. oktober af Thomas Ulrik, Frederik Bue Johnsen, Mads Roikjer, Søren Sloth og Trine Overby Laursen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder