Adm. direktør og koncernchef Morten Hansen, MT Højgaard Holding. Foto: MT Højgaard

MT Højgaard regner med at vinde DSB-opgaver til 1,6 milliard kr.

MT Højgaard Danmark, som for nylig afskedigede 51 medarbejdere, er netop blevet tildelt en kontrakt af DSB i forlængelse af udløb af standstill-perioden i DSB’s udbud om værksteder til de nye elektriske tog, der skal indsættes på regionale og nationale banestrækninger.

Udbuddet er opdelt i tre faser, og hvis MT Højgaard Danmark – som forventet af MT Højgaard – kvalificerer sig til alle faser, har udbuddet en samlet værdi på 1,6 milliard kr. frem til udgangen af 2025.

Udbuddet omfatter potentielt totalentrepriserne på opførelse af to værksteder med tilhørende infrastruktur i København og Aarhus samt om- og tilbygning af et eksisterende værksted i København.

Faserne i udbuddet er:

  • Fase 0: Etablering af samarbejde og fælles målsætninger samt indgåelse af samarbejdsaftale
  • Fase 1: Samarbejdsfase med det formål at optimere og konkretisere hvert projekts økonomi og tidshorisont samt nedbringe risikoprofilen
  • Fase 2: Totalentreprise med færdigprojektering og udførelse af hvert af de tre projekter

Den samlede budgetramme for fase 0 og Fase 1 er på 20 millioner kr.

– Udbuddet ændrer ikke MT Højgaard Holdings udmeldte forventninger til 2020, men vil yde et væsentligt bidrag til MT Højgaard Danmarks langsigtede, bæredygtige udvikling i de kommende år, oplyser adm. direktør og koncernchef Morten Hansen, MT Højgaard Holding.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder