Niklas Korsgaard Christensen, Plesner. Foto: Jeppe Carlsen

Leder af Plesners ejendomsteam forfremmes til Managing Partner

Ejendomspartner Niklas Korsgaard Christensen er valgt til ny Managing Partner i Plesner. Han overtager posten efter Tom Kárí Kristjánsson, som har haft posten i snart syv år.

En enig partnerkreds har valgt 41-årige Niklas Korsgaard Christensen som ny Managing Partner.

– Det er min ambition at fortsætte den positive udvikling, så vi kan indfri vores klare målsætning om at være absolut bedst i markedet. Min vigtigste opgave er at sikre, at vi er en attraktiv virksomhed for vores klienter og medarbejdere. Mit fokus er den daglige ledelse og motivation af hele vores team, siger Niklas Korsgaard Christensen.

Han overtager lederposten i det københavnske advokatfirma efter den ordinære generalforsamling i marts 2021.

Når Niklas Korsgaard Christensen tiltræder som Managing Partner, betyder det samtidig, at han stopper som leder af Plesners afdeling Fast Ejendom, Entreprise og Infrastruktur – herefter overtager Mads Berg og Lasse Stjernholm Detlevsen i fællesskab rollen som afdelingsleder, fortæller Niklas Korsgaard Christensen til Estate Media.

Tredje Managing Partner i Plesners historie
Niklas Korsgaard Christensen har været en del af Plesner siden 2002. Han beskæftiger sig især med fast ejendom, entreprise infrastruktur og energi og har bistået blandt andet Ørsted, Sund og Bælt, Femern og Kalaallit Airports.

– Vi skylder efter Tom Kárí Kristjánsson en kæmpe tak for hans enorme indsats igennem snart syv år. En periode, hvor Tom har stået i spidsen for uafbrudt vækst og fokus på, hvordan man bliver det bedste firma for klienter og medarbejdere. Toms betydning for Plesner er markant, og jeg vil gøre mit for at føre strategien videre, siger den nyudnævnte Managing Partner.

Niklas Korsgaard Christensen bliver den tredje Managing Partner i Plesners historie og vil fortsat bruge en væsentlig del af sin tid på klientarbejde.

I 1918 grundlagde sagfører Poul Jacobsen det firma, som senere bliver til Holm-Nielsen & Plesner og siden er vokset via en række fusioner af danske advokatfirmaer. I 2009 skiftede Plesner Svane Grønborg navn til Plesner.

’Meget tilfredsstillende’ 2019
Fra 2018 til 2019 faldt omsætningen i Plesner Advokatpartnerselskab A/S en spids til 703 millioner kr. fra 710 millioner kr., mens resultatet før skat faldt til 3,4 millioner kr. fra 145,6 millioner kr.

Det skal dog bemærkes, at 2019-resultatet ikke kan sammenlignes med resultaterne i 2018 og 2017, fordi der i 2019 blev ændret, så størstedelen af overskuddet i 2019 blev udbetalt som vederlag. Men ledelsen i Plesner betegner aktivitetsniveauet og resultaterne i 2019 som ’meget tilfredsstillende’.

Plesner havde i gennemsnit 366 medarbejdere i 2019.

I oktober 2019 meddelte Accura, at advokatfirmaet forstærkede sig med seks nye partnere og en associeret partner – alle hentet i Plesner.

Læs mere i Accura finder seks nye partnere og en associeret partner i Plesner

Læs og Plesner-direktør mister syv til Accura : Ærgerligt at sige farvel til gode kolleger

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder