Estate Media –

Nyheder – Danmark

Niklas Korsgaard Christensen, Plesner. Foto: Jeppe Carlsen

Leder af Plesners ejendomsteam forfremmet til Managing Partner

Partnerkredsen i advokatfirmaet har fundet Tom Kárí Kristjánssons efterfølger - duo overtager ansvaret for Fast Ejendom, Entreprise og Infrastruktur

Ejendomspartner Niklas Korsgaard Christensen er valgt til ny Managing Partner i Plesner. Han overtager posten efter Tom Kárí Kristjánsson, som har haft posten i snart syv år.

En enig partnerkreds har valgt 41-årige Niklas Korsgaard Christensen som ny Managing Partner.

– Det er min ambition at fortsætte den positive udvikling, så vi kan indfri vores klare målsætning om at være absolut bedst i markedet. Min vigtigste opgave er at sikre, at vi er en attraktiv virksomhed for vores klienter og medarbejdere. Mit fokus er den daglige ledelse og motivation af hele vores team, siger Niklas Korsgaard Christensen.

Han overtager lederposten i det københavnske advokatfirma efter den ordinære generalforsamling i marts 2021.

Når Niklas Korsgaard Christensen tiltræder som Managing Partner, betyder det samtidig, at han stopper som leder af Plesners afdeling Fast Ejendom, Entreprise og Infrastruktur – herefter overtager Mads Berg og Lasse Stjernholm Detlevsen i fællesskab rollen som afdelingsleder, fortæller Niklas Korsgaard Christensen til Estate Media.

Tredje Managing Partner i Plesners historie
Niklas Korsgaard Christensen har været en del af Plesner siden 2002. Han beskæftiger sig især med fast ejendom, entreprise infrastruktur og energi og har bistået blandt andet Ørsted, Sund og Bælt, Femern og Kalaallit Airports.

– Vi skylder efter Tom Kárí Kristjánsson en kæmpe tak for hans enorme indsats igennem snart syv år. En periode, hvor Tom har stået i spidsen for uafbrudt vækst og fokus på, hvordan man bliver det bedste firma for klienter og medarbejdere. Toms betydning for Plesner er markant, og jeg vil gøre mit for at føre strategien videre, siger den nyudnævnte Managing Partner.

Niklas Korsgaard Christensen bliver den tredje Managing Partner i Plesners historie og vil fortsat bruge en væsentlig del af sin tid på klientarbejde.

I 1918 grundlagde sagfører Poul Jacobsen det firma, som senere bliver til Holm-Nielsen & Plesner og siden er vokset via en række fusioner af danske advokatfirmaer. I 2009 skiftede Plesner Svane Grønborg navn til Plesner.

’Meget tilfredsstillende’ 2019
Fra 2018 til 2019 faldt omsætningen i Plesner Advokatpartnerselskab A/S en spids til 703 millioner kr. fra 710 millioner kr., mens resultatet før skat faldt til 3,4 millioner kr. fra 145,6 millioner kr.

Det skal dog bemærkes, at 2019-resultatet ikke kan sammenlignes med resultaterne i 2018 og 2017, fordi der i 2019 blev ændret, så størstedelen af overskuddet i 2019 blev udbetalt som vederlag. Men ledelsen i Plesner betegner aktivitetsniveauet og resultaterne i 2019 som ’meget tilfredsstillende’.

Plesner havde i gennemsnit 366 medarbejdere i 2019.

I oktober 2019 meddelte Accura, at advokatfirmaet forstærkede sig med seks nye partnere og en associeret partner – alle hentet i Plesner.

Læs mere i Accura finder seks nye partnere og en associeret partner i Plesner

Læs og Plesner-direktør mister syv til Accura : Ærgerligt at sige farvel til gode kolleger

( Besøgt 507 gange, 1 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Dades varsler opkøb for 4-5 milliarder kr.

Pluss, Investering / torsdag 29. oktober 2020

Ny projektudviklingschef i FB Gruppen

Projektudvikling, Virksomheder og mennesker / torsdag 29. oktober 2020

RED: Transaktionsvolumenen i 2020 falder med op til 17 procent

Transaktioner / torsdag 29. oktober 2020

Kæmpe centernedskrivning skæmmer rekordregnskab fra Dades

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / onsdag 28. oktober 2020

ATP udlejer aarhusiansk kontordomicil til it-firma

Aarhus, Kontor, Udlejning / torsdag 29. oktober 2020

Core vælger Link til boligentreprise på 165 millioner kr.

Arkitektfirmaer, Bolig / torsdag 29. oktober 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 1. januar kl. 00:00

Torsdag den 1. januar kl. 00:00Estate Podcast

Seneste nyheder