Estate Media –

Nyheder – Danmark

Filantropidirektør Nina Kovsted Helk, Realdania. Foto: Presse

Åbner for bæredygtighedspulje på 45 millioner kr.

Pulje fra Realdania skal gøre renoveringer i almene boligorganisationer mere grønne

Estate Media

torsdag 24. september 2020 9:28

Nu kan landets almene boligorganisationer søge en ny bæredygtighedspulje på 45 millioner kr. fra Realdania. Puljen, der er en del af Realdanias Covid-19-indsats, skal give mulighed for, at der kan træffes flere bæredygtige valg og oparbejdes mere fælles viden om grønne løsninger, når der de kommende år skal renoveres i landets almene boligorganisationer.

Puljen skal i første omgang hjælpe landets almene boligorganisationer, der står overfor et kommende renoveringsprojekt, med at indhente målrettet rådgivning, der kan pege på, hvordan det er muligt at gøre renoveringsprojektet mere klimamæssigt bæredygtigt. Fokus er på reduktion af drivhusgasser gennem energiløsninger, materialevalg og genanvendelse af byggematerialer.

– De mange potentialer, der ligger i at træffe mere bæredygtige og grønne valg i forbindelse med en renovering, vil vi i Realdania gerne være med til at kortlægge. Derfor er målet med puljen at give lidt ekstra luft i renoveringsbudgettet til netop det. Vores håb er også, at der er boligorganisationer, der efter endt rådgivning er klar til at tage nogle ambitiøse, bæredygtige valg. Det er netop de projekter, vi også gerne vil støtte økonomisk, når de realiseres, fordi vi her kan være med til at bidrage med vigtig ny viden og nye erfaringer i bæredygtig renovering, som hele den almene sektor kan drage nytte af fremover, siger filantropidirektør Nina Kovsted Helk, Realdania.

Læs også Realdania uddeler højeste støttebeløb i 12 år – men forventer halvering i 2020

( Besøgt 238 gange, 1 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Ny lokalplan afslører planerne for skrumpet Ikea i København

København, Retail / fredag 30. oktober 2020

EDC Erhverv i Sønderborg udvider partnerkredsen

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / fredag 30. oktober 2020

Ny projektudviklingschef i FB Gruppen

Projektudvikling, Virksomheder og mennesker / torsdag 29. oktober 2020

Dades varsler opkøb for 4-5 milliarder kr.

Pluss, Investering / torsdag 29. oktober 2020

RED: Transaktionsvolumenen i 2020 falder med op til 17 procent

Transaktioner / torsdag 29. oktober 2020

Kæmpe centernedskrivning skæmmer rekordregnskab fra Dades

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / onsdag 28. oktober 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 3. november kl. 09:00

Boliglejeret

- de væsentlige og grundlæggende principper

Torsdag den 5. november kl. 09:00

VENTELISTE - Værdiansættelse af investeringsejendomme

- metoder, opgaver og begrænsningerEstate Podcast

Seneste nyheder