Søren Helm. Foto: Presse

Koncenton henter ny udlejningschef

Søren Helm er ny udlejningschef i det aarhusianske investeringsselskab Koncentons udlejningsselskab, Go’ Bolig.

Fra 2013 og frem til sin tiltrædelse 1. september var Søren Helm partner og afdelingsleder i Nybolig Viborg og Tjele.

Koncenton administrerer mere end 4.000 boliger i København og Aarhus samt i danske vækstbyer. Virksomheden forvalter investeringer for over 8 milliarder kr. på vegne af mere end 1.000 investorer. Koncenton er en del af den danske investeringskoncern Obton Group.

Købte ejendomme for 3,7 milliarder kr. i 2019
Koncenton, som var Danmarks største ejendomsinvestor i 2019, købte sidste år ejendomme for i alt 3,7 milliarder kr., alle i boligsegmentet, mens Niam og KLP investerede henholdsvis 3,6 og 3,2 milliarder kr.

Læs mere i Danmarks største ejendomsinvestor i 2019: En helt fantastisk position

Koncenton med adm. direktør, medejer og medstifter Anders Marcus samt investeringsdirektør, medejer og medstifter Peter K. Jørgensen blev stiftet i 2015 og har siden markeret sig som en markant aktør på det danske marked for ejendomsinvesteringer inden for boliger.

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder