Conny Lindholt, Valhal Estate

Sådan blev ejendomsinvestor restaurationsejer

Valhal Estate er et forholdsvis nyt ejendomsselskab. Det blev stiftet i 2016, da Conny Lindholt blev skilt og trådte ud af det ejendomsselskab, som hun drev sammen med sin mand.

– Det var utænkeligt for mig bare at blive pensionist, selvom der var banker nok, der foreslog, om de ikke bare skulle investere min formue for mig. Men Valhal Estate har været min måde at komme videre på.

I dag har Conny Lindholt cirka 200 lejemål i Aalborg, Nørresundby og Hjørring og ejendomme til en samlet værdi på 245 millioner kr. Og det stopper ikke her. Valhal Estate har for nylig investeret i ny teknologi med hele branchen som målgruppe, en restaurant og en café i Hjørring. Og nu vil Conny Lindholt skabe Danmarks bedste højskole i den gamle arrest i Hjørring.

– Så bliver jeg fri for at se på finansieringsinstitutternes rynkede pande. Når jeg er i banken, så får jeg at vide, at jeg er dygtig som altid til min kerneforretning, men at de ikke forstår, hvorfor jeg går ind i de her ting. Men altså det er da lidt kedeligt, hvis man bare er investor og kun gør det, der forventes, siger Conny Lindholt.

Læs hele det eksklusive interview med Conny Lindholt i Estate Magasin nr 5 her.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau