Andelsboligprojektet Cikoriehaven med 110 boliger i Nærheden. Illustration: TNT Arkitekter/Nor3d

AG Gruppen skal opføre andelsboligprojekt i Nærheden

Nærheden P/S og AG Gruppen har indgået aftale om andelsboligprojektet Cikoriehaven, som skal opføres i den østlige del af den nye bydel Nærheden i Hedehusene i Høje-Taastrup Kommune vest for København.

Projektet består af 110 boliger.

Bebyggelsen, som bliver fra 2 til 6 etager, består af rækkehuse, opgangshuse, punkthuse og et parkeringshus. Byggeriet opføres i tegl i forskellige røde og gule nuancer.

– Vi er utrolig glade for, at AG Gruppen vil opføre et andelsboligprojekt hos os. Der er i høj grad brug for forskellige typer af boliger og ejerformer på markedet, og her er andelsboliger en spændende ejerform. Og så er vi glade for at skulle samarbejde med en solid og erfaren partner som AG Gruppen, siger direktør i Nærheden P/S, Ole Møller.

Andelsboligprojektet er opkaldt efter blomsten Cikorie og opføres efter bæredygtighedscertificeringen DGNB-guld.

AG Gruppens adm. direktør‚ Robin Feddern, er selvsagt glad for den nye aftale med Nærheden P/S og ser frem til at skulle i gang med andelsboligprojektet.

TNT Arkitekter har tegnet projektet. Salgsstart forventes i foråret 2021.

Nærheden P/S er et partnerskab mellem Realdania By & Byg og Høje-Taastrup Kommune. Når bydelen er fuldt udviklet, vil der være omkring 3.000 boliger. I løbet af det næste halve år vil omkring 700 boliger være færdigbyggede. Hertil kommer 700 boliger, som der er solgt byggeret til, og som skal opføres over de næste år.

Læs også AG Gruppen lander overskud på 82 millioner kr. – forventer nyt stærkt år





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder