København. Foto: Martin Heiberg

Ny struktur: Seks nye velkendte bestyrelsesmedlemmer i Ejendomdanmark

Torsdag har ejendomsbranchens erhvervsorganisation, Ejendomdanmark, vedtaget en ny governance-struktur. Den nye struktur samler Ejendomdanmarks to hidtidige bestyrelser i én og giver samtidig bestyrelsen friere rammer til at organisere sig på.

– Det er helt centralt, at vi som erhvervsorganisation er virkelig tæt på vores medlemmer, og at bestyrelsen repræsenterer en bred pallette af dygtige folk. Jeg er særlig glad for, at så mange har ønsket at bidrage, så vi sammen kan gøre en forskel for vores branche, siger Ejendomdanmarks formand, Henrik Dahl Jeppesen, der til daglig er adm. direktør i Deas.

Samtidig med vedtagelsen af den nye struktur er der kommet seks nye medlemmer i Ejendomdanmarks bestyrelse, som nu tæller 25 medlemmer.

De nye medlemmer er Flemming Bæk Engelhardt fra Topdanmark, Kristian Krogh fra Thylander Gruppen, Martin Vang Hansen fra ATP Ejendomme, Tonny Nielsen fra Fokus Asset Management, Thomas Windtberg fra Taurus Ejendomsadministration og Trine Wagner fra Wagner Ejendomme.

Formandsskabet blev genvalgt med Henrik Dahl Jeppesen fra Deas som formand og Boris Nørgaard Kjeldsen fra Dades som næstformand.

Den nye hovedbestyrelse og forretningsudvalget kan ses her.

Læs også Ejendomdanmark vil være slagkraftig med en forenklet politisk organisering

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje