Philip Jæger (til venstre) pg Kaare Stensdal er netop tiltrådt som analytikere hos Nordanö i København

Nordanö udvider transaktionsteam

Nordanö i Danmark anført af partner og landechef Jacob Kjær har ansat to analytikere.

Kaare Stensdal og Philip Jæger er netop tiltrådt som analytikere hos den nordiske ejendomsrådgiver. De er de seneste tilføjelser til transaktionsteamet, der nu tæller syv personer i København og 34 personer på tværs af Norden.

– Hos Nordanö oplever vi en stigende efterspørgsel på vores ydelser, og vores pipeline af mandater i Danmark er ganske massiv, hvorfor vi har valgt at udvide teamet med to nye analytikere. På trods af Covid-19 og nedlukningen af samfundet i K2 2020 er vi travlt beskæftiget, og med udvidelsen af teamet er vi klar til at udfordre markedet yderligere for de større og mere komplekse transaktioner, siger Jacob Kjær.

Kaare Stensdal kommer fra en stilling som analytiker hos Scandinavian Corporate Finance Advisers og har tidligere arbejdet hos ABG Sundal Collier.

Philip Jæger kommer fra en stilling som analytiker fra Translink Corporate Finance og har tidligere arbejdet hos Deloitte.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder