Hellig Anders Park med 123 ejerlejligheder i Slagelse. Foto: Nordicals

Investor vil afhænde boligejendom med 123 ejerlejligheder – se pris

TDC Pensionskasse vil sælge det 9.591 kvm store lejlighedskompleks Hellig Anders Park med 123 ejerlejligheder centralt i Slagelse. Det sker med et prisskilt på 185 millioner kr.

Nordicals Sjælland har fået til opgave at sælge ejendommen. Alle lejligheder er egentlig ejerlejligheder, men de har lige fra starten været lejet ud. Det samlede ejendomskompleks består af 123 lejligheder fordelt på seks bygningsenheder, som hver består af to sammenbyggede punkthuse. Det hele er opført i 1996 og ligger lige ved Slagelse Station.

Ifølge Henrik Nikolajsen, direktør og partner i Nordicals Sjælland, er det en ejendomstype, der henvender sig til både lokale og større investorer fra hele landet – og der er allerede en del interesserede.

– Slagelse bymidte og området omkring stationen oplever en kæmpe udvikling i disse år – med etableringen af Syddansk Universitet på stationen og opførelsen af Campus lige ved siden af har byudviklingen virkelig taget fart, siger Henrik Nikolajsen.

Seneste udvalgte transaktioner:

Køber nordsjællandsk boligprojekt af Calum for knap en halv milliard kr.

Amerikansk investor gør dansk entré med trecifret millionopkøb

Britisk investor køber yderligere en kontorportefølje på 33.000 kvm i Valby

Svensk investor går ind i Danmark med trecifret millionopkøb på Strøget

Niam køber tre sjællandske boligprojekter for knap 400 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder