Boligprojektet Teglbakken med 192 boligerne bestående af rækkehuse og lejligheder i Nærheden. Illustration: Årstiderne Arkitekter

FB Gruppen og Sjælsø Management bag boligprojekt med 192 boliger i Nærheden

Byudviklingsselskabet Nærheden, som varetager udviklingen af den nye bydel Nærheden i Hedehusene i Høje-Taastrup Kommune vest for København, har indgået aftale med Sjælsø Management og FB Gruppen om et cirka 16.000 kvm stort  boligprojekt – Teglbakken – med 192 boliger bestående af rækkehuse og lejligheder.

Bygherren bliver et fælles selskab ejet af Sjælsø Management og FB Gruppen.

Rækkehuse i Teglbakken. Illustration: Årstiderne Arkitekter

– Rækkehusene forventes solgt som ejerboliger, medens lejlighederne udlejes og skal afsættes til en investor, siger adm. direktør, hovedejer og medstifter Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen.

Byggeriet går i gang, når der foreligger godkendt lokalplan til foråret 2021 og forventes at være klar til indflytning ultimo 2022. Boligprojektet tegnet af Årstiderne Arkitekter er navngivet efter det teglværk, der engang lå i området, og netop derfor opføres hele bebyggelsen i tegl.

Projektet indeholder også et parkeringshus til områdets beboere.

Strategisk partnerskab
I sommeren 2019 offentliggjorde projektudviklingskoncernen FB Gruppen og Sjælsø Management, som arbejder med udvikling og byggestyring af ejendomsprojekter, at have indgået et strategisk partnerskab, og at et Hvidovre-projekt blev første fælles projekt mellem de to selskaber.

Læs mere i FB Gruppen og Sjælsø Management indgår strategisk partnerskab

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder