Det nye plejecenter i Tingbjerg. Illustration: Erik Arkitekter
Det nye plejecenter i Tingbjerg. Illustration: Erik Arkitekter

Jysk entreprenør vinder byggeri af 10.500 kvm i Tingbjerg

Entreprenørvirksomheden JFP med hovedkontor Herning har vundet opførelsen af et 10.500 kvm stort plejehjem med 120 boliger i boligområdet Tingbjerg nordvest for København.

JFP er sammen med Innovater delegeret bygherre og påtager sig dermed et større ansvar for byggeriets udbud, budget og detaljer. Igennem det seneste år, har der været afholdt en række møder, og nu er man så langt, at projekteringen er i gang. I september udbydes projektet i prækvalifikation til underentreprenører, og til marts 2021 forventes byggeriet igangsat med JFP som delegeret bygherre/totalentreprenør.

Ruten Plejecenter får 120 boliger fordelt på 1- og 2 værelsesboliger, og der bliver på øverste etage indrettet aktivitetscenter til plejecentrets beboere og ældre i lokalområdet.

Plejecentre er et af JFP’s specialer.

– Vi er meget glade for opgaven og har arbejdet på projektet igennem længere tid. Samarbejdet forløber rigtig godt, og vi kan bidrage med vores ekspertise, ligesom vi har glæde af vores samarbejdspartnere i Københavns Kommune samt et højt kompetenceniveau i SAB. Vi opfører i øjeblikket både plejecentret Betty III på Frederiksbjerg, Holte Friplejehjem og har netop afleveret Gilleleje Friplejehjem, og det giver os en ballast og en stor viden om denne type af projekter, siger adm. direktør og ejer Jesper Friis Poulsen, JFP.

Erik Arkitekter er arkitekt og landskabsarkitekt på byggeriet, Rambøll er ingeniør, SAB er bygherre og Københavns Kommune er operatør/lejer.

Læs mere om projektet i Bygger 120 boliger med en projektværdi på 350 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder