Bella Center Copenhagen. Foto: BC Hospitality Group

BC Hospitality afskediger 75 ekstra: – Vi har de optimistiske briller på

BC Hospitality Group, en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality, og som blandt andet driver Bella Center og Bella Sky, afskediger yderligere 75 ansatte.

Sparerunden kommer, efter BC Hospitality i midten af marts annoncerede afskedigelser af over 350 kolleger som følge af Covid-19-situationen.

Selvom virksomheden står over for afskedigelser, er der tro på fremtiden efter dialoger med virksomhedens udlejere og bank, ligesom en langsigtet plan nu er på plads.

– Der er masser af lys forude, og vi har en godt fyldt ordrebog med store kongresser og events fra 2. kvartal 2021 og frem mod 2024/25. Så vi er her stadig og glæder os til at fylde huset igen, når verden er klar.

– Samtidig vil vi fortsætte med at kigge på nye muligheder for nye forretningsområder og aktiviteter, da det er vores klare forventning at turismen vil vende tilbage til at sundt niveau på den anden side af coronakrisen. Så samlet set har vi de optimistiske briller på, selvom det er meget udfordrende tider lige nu, siger Allan L. Agerholm, koncernchef og adm. direktør i BC Hospitality Group.

Byggeriet af BC Hospitality Groups nye kongres- og multihal skrider planmæssigt frem, og Nordeuropas største kongreshal står færdig i april 2021.

Nyt årsregnskab viser underskud
BC Hospitality Group har i denne uge fremlagt årsregnskab for 2019 som viser en samlet omsætning for gruppens enheder i 2019 på 1.062 millioner kr., med et driftsoverskud for BC Hospitality Group på 48,7 millioner kr., som dog bliver til et samlet regnskabsmæssigt underskud på 19,9 millioner kr. efter renter og afskrivninger.

I alt 938.000 gæster lagde vejen forbi BC Hospitality Groups forretninger i 2019, hvoraf cirka 610,000 var hotelgæster.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje