Illustration: Ingeniørværket

– Vi har bedt forvaltningen tale arkitektur med bygherre

FH Investment har planlagt at bygge en etageejendom centralt i Esbjerg, men er blevet bedt om at gå tilbage til tegnebrættet af kommunen.

Ejendomsinvestoren, som ejes af Simon Hessellund og Thomas Fjord, havde planlagt 28 tre rums-lejligheder i otte etagers højde på en grøn plet midt i byen på hjørnet af Exnersgade og Teglværksgade.

– Vi har bedt forvaltningen tale arkitektur med bygherrerne. Der sker meget i Exnersgade, og et byggeri skal give værdi til gaden. Forvaltningen har nu fået i opdrag at finde ud af, hvordan byggeriet kan blive en mere integreret del af gaden og få et mere åbent og indbydende udtryk, siger formand for plan & miljøudvalget i Esbjerg Kommune, Karen Sandrini (S).

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje