Paris. Foto: Kamilla Sevel/Estate Media

Mipim jubler: Frankrig åbner for konferencer og messer

Det er en glad adm. direktør for Mipim, Ronan Vaspart, der nu kan melde ud, at i forlængelse af den franske regerings udmelding, så står Mipim helt klar til at tage imod gæster til messen Paris Real Estate Week den 14.-17. september.

Den franske regering har nemlig besluttet at fjerne grænsen for antallet af deltagere på messer og konferencer og dermed i praksis åbne op for, at konferencemarkedet kan fungere uden restriktioner i forhold til gæster. Til gengæld er der en lang række forholdsregler, der skal overholdes for at gøre konferencefaciliteterne sikre i forhold til smitte med Covid-19.

Mipim-messen i Cannes blev aflyst i marts på grund af corona og samtidig meldte Mipim ud, at i takt med, at digitaliseringen er blevet mere udbredt ændrede Mipim PropTech navn til Propel by Mipim som en del af Paris Real Estate Week.

Eventen i september kommer nu til at indeholde 3 hovedelementer. Propel by Mipim, som er ugens flagskib og holdes fra 14.-15. september, og som fokuserer på innovation i ejendomsbranchen. I 2019 deltog 2.000 beslutningstagere fra 41 lande i eventen, som tidligere gik under navnet Mipim PropTech.

Paris Real Estate Week kommer fremover til at handle om innovation i ejendomsbranchen generelt og ikke kun PropTech. Billede fra 2019.

Den 16. september kommer Mipim Urban Forum til at løbe ad stablen under teamet “embracing the Change” med fokus på byernes udvikling og det urbane miljø.

Endelig vil Mipim Awards, der altså blev aflyst i marts, også blive uddelt. Her har Danmark flere projekter med blandt de nominerede. Uddelingen her kommer til at foregå den 15. september, og projekterne her er udvalgt af en jury under formand CEO Méka Brunel, Gecina og med blandt andet den danske BIG-partner Kai-Uwe Bergmann blandt jurymedlemmerne.

Der afholdes i gennemsnit årligt 4.000 messer og konferencer i Frankrig på 200 forskellige lokationer. Omsætningen løber op i 260 milliarder kr., og industrien skaber direkte eller indirekte 455.000 arbejdspladser.

– Derfor er det presserende, at vi får genoptaget aktiviteten, siger den ansvarlige minister i et skriv fra den franske brancheorganisation Unimev.

Adm. direktør Ronan Vaspart glæder sig til, at den første “post lockdown” begivenhed dedikeret til ejendom, byudvikling og innovation nu kan løbe af stablen.

– Efter den franske regerings udmelding om, at messer er tilladt fra 1. september, glæder vi os til at byde de besøgende på Paris Real Estate Week velkommen i så sikkert et miljø som overhovedet muligt. Dit helbred er vores førsteprioritet, påpeger Ronan Vaspart.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder