Estate Media –

Nyheder – Danmark

Fra venstre: Area Manager i Engel & Völkers Lars Freitag, direktør og partner i Engel & Völkers Danmark Henrik Svane, direktør og partner i Engel & Völkers Danmark Mikkel Søby samt direktør for Engel & Völkers Commercial Dirk Beller. Foto: Engel & Völkers

Home Erhverv bliver en del af tysk kæmpe og får nyt navn og koncept

Indehaverne af Home Erhverv, Mikkel Søby og Henrik Svane, som selv overtog Home Erhverv-kæden for halvandet år siden, ser frem til både navneskift, nyt setup og nyt brand. Det nye partnerskab giver helt nye investeringsmuligheder i Norden, lyder det fra tysk side

Estate Media kan igen breake en opsigtsvækkende nyhed.

Denne gang med nyheden om, at Home Erhverv bliver til Engel & Völkers.

Således skifter den landsdækkende erhvervsmæglerkæde 1. september navn til Engel & Völkers og bliver dermed en del af den internationale erhvervsmæglerkæde Engel & Völkers med hovedkvarter i Hamborg.

Navneskiftet betyder, at Home Erhvervs otte erhvervscentre i Aarhus, Odense, Helsingør, Herning, Hillerød, København, Roskilde og Kolding/Esbjerg alle skifter navn til Engel & Völkers per 1. september. De nuværende indehavere af Home Erhverv og fremtidige partnere i Engel & Völkers, Mikkel Søby og Henrik Svane, ser frem til både navneskift og nyt setup.

– Vi er stolte og glade for aftalen med Engel & Völkers og viderefører det bedste fra Home Erhverv til vores nye brand.

– Vi ønsker at være markedets mest kompetente og foretrukne valg og er sikre på, at vi sammen med Engel & Völkers sikrer os muligheden for at have de bedste redskaber i bagagen for at kunne opfylde kundernes forventninger til ydelser og kriterier fremadrettet, siger Mikkel Søby.

Engel & Völkers har over 800 forretninger
Henrik Svane har i sagens natur også store forventninger til aftalen med tyske Engel & Völkers, der opererer i over 30 lande på fire kontinenter. Virksomheden med over 800 forretninger beskæftiger cirka 12.000 medarbejdere.

– Vi har store ambitioner for nye tiltag i markedet med vores nye brand, men det er vigtigt for os at fastslå, at vores otte erhvervscentre fortsætter uændret med de samme medarbejdere og professionelle tilgang til markedet som hidtil. Vi glæder os til vores nye og spændende rejse, og vi er ikke i tvivl om, at vi med det nye brand og koncept kommer til at tilbyde vores kunder en langt større række services end tidligere, siger Henrik Svane.

Henrik Svane og Mikkel Søby bliver direktører i Engel & Völkers Danmark, oplyser de til Estate Media.

Engel & Völkers er en specialiseret mæglervirksomhed med premium-ejendomme, erhvervsejendomme, lystbåde og fly.

– Vi er utrolig glade for den nye aftale med Home Erhverv, som i dag har et meget erfarent og professionelt setup med dygtige mæglere, der alle har arbejdet i erhvervsejendomssektoren i mange år. Det nye partnerskab giver Engel & Völkers helt nye investeringsmuligheder i Norden, og vi glæder os til at komme i arbejdstøjet, siger kommerciel chef Dirk Beller, Engel & Völkers.

De nye partnere Engel & Völkers Danmark, Mikkel Søby og Henrik Svane, har udover otte licenser til erhvervsejendomsmarkedet erhvervet sig licenser til privatboligmarkedet i Aarhus, København og Odense.

Købte Home Erhverv-kæden for halvandet år siden
1. december 2018 overtog Mikkel Søby og Henrik Svane som daværende franchisetagere i Home Erhverv hele erhvervsmæglerkæden. Bag salget stod Home A/S, der er en del af Danske Bank-koncernen som et datterselskab ejet af Realkredit Danmark.

Læs mere i Home Erhverv bliver solgt til Mikkel Søby og Henrik Svane

Som Estate Media skrev dengang, har det hele tiden været meningen, at kædens otte erhvervscentre skulle fortsætte deres drift og virke under Home Erhverv-navnet frem til 2020.

– Vi sælger Home Erhverv-kæden, fordi vi vil fokusere endnu mere på de 167 boligforretninger, der er inde i en god udvikling med stigende markedsandele, sagde adm. direktør Uffe Drejer, Home, i forbindelse med frasalget for godt halvandet år siden.

Læs mere om den nye, dansk-tyske aftale i Samarbejdsaftale med Home Erhverv er den største kontrakt med et helt land for Engel & Völkers

 

Fakta: Engel & Völkers

* Engel & Völkers er grundlagt i 1977 og opererer i over 30 lande på fire kontinenter

* Virksomheden har over 800 forretninger i verden og beskæftiger cirka 12.000 medarbejdere

* Engel & Völkers er en af ​​verdens førende servicevirksomheder, der er specialiseret i mæglervirksomhed af premium-ejendomme, erhvervsejendomme, lystbåde og fly

Kilde: Engel & Völkers

( Besøgt 3.232 gange, 2 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Færre og færre boliglejere sættes på gaden – især i hovedstaden

Bolig / tirsdag 1. december 2020

– En ubehøvlet retorik

Estate Magasin, Byudvikling, Odense / mandag 30. november 2020

Arkitema med i vinderteam af 10 milliarder kr. stort projekt

Arkitektfirmaer / tirsdag 1. december 2020

Antallet af ghettoområder knap halveret på ny liste: – Fantastisk positivt

Bolig / tirsdag 1. december 2020

Agat finder ny teknisk chef hos entreprenør

Pluss, Investering, Virksomheder og mennesker / tirsdag 1. december 2020

Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Ung i Ejendom / mandag 30. november 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030

Torsdag den 10. december kl. 10:00

WEBINAR Udviklingen på kontormarkedet

- stigende tomgang, hjemmearbejdspladser og domicilinvesteringerEstate Podcast

Seneste nyheder