Nicolaj Jensen og Mona Ayan. Foto: Newsec

Newsec styrker asset management med to velkendte ansigter

Mona Ayan og Nicolaj Jensen er 1. juli tiltrådt som henholdsvis Senior Asset Manager og Asset Manager i Newsec Property Asset Management, hvor de bliver en del af asset management-teamet for PFA. De er begge velkendte ansigter i Newsec.

Mona Ayan og Nicolaj Jensen kommer begge fra Fokus Asset Management, hvor Mona Ayan var Fund Manager, mens Nicolaj Jensen var Asset Manager.

Mona Ayan har mere end 20 års erfaring fra ejendomsbranchen og var fra 2014 til 2019 ansat i Newsec som Asset Manager, og før det var hun kundechef i PFA Ejendomme. Hun har uddannelsesmæssigt en baggrund inden for administration og ejendomsinvestering og har desuden EA-uddannelsen fra Ejendomdanmark.

Nicolaj Jensen var mellem 2017 og 2019 også ansat i Newsec, hvor han startede som boligkonsulent, og senest var han ansat som Customer Relations Manager. Han har en Finansbachelor fra Copenhagen Business Academy og diplomvaluar.

Rebekah Taxgaard, teamleder i Asset Management i Newsec, er glad for, at de to tidligere Newsec-medarbejdere er vendt tilbage.

– Vi har i en periode været i dialog med PFA om, at vi skulle udvide vores samarbejde og styrke asset management-teamet. Da muligheden for at ansætte to gode, kvalificerede og tilmed velkendte medarbejdere opstod, valgte vi i samarbejde med PFA at slå til og ansætte både Mona Ayan og Nicolaj Jensen – dog uafhængigt at hinanden, siger Rebekah Taxgaard.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder