Lars M. Carlsen. Foto: Per Aarsleff Holding

Aarsleff ændrer i direktionen – direktør stopper øjeblikkeligt

Direktionen i Per Aarsleff Holding ændres den 10. juli, fordi viceadministrerende direktør Lars M. Carlsen fratræder.

– Lars M. Carlsen har været ansat siden 1988 og blev direktionsmedlem i 2000. Han har som en del af den øverste ledelse haft en væsentlig andel i selskabets positive og stabile udvikling gennem en lang årrække, oplyser direktør Ebbe Malte Iversen i en pressemeddelelse.

Lars M. Carlsen har været ansvarlig for opbygningen af organisationen i hovedstadsområdet. Han har desuden stået i spidsen for flere datterselskaber, Aarsleffs indsats på Malmø City Tunnel og Øresundsforbindelsen, flere store infrastruktur- og offshore wind-projekter i både Danmark og udlandet samt Aarsleffs engagement på Femern-projektet.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvorfor Lars M. Carlsen stopper, eller hvad han skal.

Direktionen består fremover af adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen, viceadministrerende direktør Nicolai Schultz og koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder