Adm. direktør, ejer og stifter Pierre Legarth, Pierre Ejendomme. Foto: Presse

Pierre Ejendomme: Seniorbofællesskaber er vores nye vartegn

Det koldingensiske ejendoms- og udviklingsselskab Pierre Ejendomme ledet og ejet af erhvervsmanden Pierre Legarth går efter sommerferien i gang med arbejdet med at bygge Koldings første, private seniorbofællesskab. Det drejer sig om Holbergs Have på Holbergsvej, hvor den tidligere landbrugsejendom Seestgård i løbet af et års tid bliver erstattet af 26 rækkehuse og et fælleshus.

Byrådet har netop godkendt lokalplanen, der skal bane vej for byggeriet.

– Vi begynder med byggemodningen i august og forventer, at selve opførelsen af byggeriet kan sættes i gang i november. Planen er, at boligerne bliver klar til indflytning i august 2021, siger Pierre Legarth.

I alt fem projekter i pipelinen
Seniorbofællesskabet på Holbergsvej er kun ét af i alt fem nye seniorbofællesskaber, som Pierre Ejendomme har i pipelinen.

Holbergs Have

– Vi mærker en kæmpe interesse for seniorbofællesskaber, og ventelisten på boliger på Holbergs Have er meget lang. Seniorbofællesskaber er Pierre Ejendommes nye vartegn, og vi har endnu fire spændende seniorbofællesskaber i Kolding på tegnebrættet, siger Pierre Legarth.

Ud over seniorbofællesskabet på Holbergsvej bygger Pierre Ejendomme seniorbofællesskabet Lykkes Have på Lykkegårdsvej med 20 boliger og et seniorbofællesskab i Vonsild på Søholmparken med 50 boliger. Pierre Legarth vil endnu ikke løfte sløret for detaljerne i de sidste to seniorbofællesskaber, men han fortæller, at hans ejendom ’Sundheds Oasen’, Kolding Midtpunkt på Bredgade også kommer til at rumme et seniorbofællesskab.

Pierre Ejendomme landede i 2019 et overskud på 44,4 millioner kr. før skat. Det betyder, at ejendoms- og udviklingsselskabet i løbet af tre år – fra 2017 til 2019 – har opnået et trecifret millionoverskud.

Læs mere i Pierre Ejendomme opnår trecifret millionoverskud på tre år

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder