Estate Media –

Nyheder – Danmark

Lars Thylander. Foto Wilfred Gachau

Thylander-selskab udvider med direktør og partner: Et drømmematch

Projektudviklingsselskabet med projekter for over 4 milliarder kr. under udvikling vil øge kommerciel tilgang

Thue Stagsted bliver ny kommerciel direktør og partner i Sophienberg Gruppen. Det oplyser projektudviklingsselskabets bestyrelsesformand Lars Thylander. Sophienberg Gruppen blev etableret i 2007, og i 2014 blev Thylander Gruppen hovedaktionær.

Thue Stagsted har i 10 år drevet sit eget asset management-selskab, Stagsted Properties, der udvikler og administrerer kommercielle ejendomme i hele Norden. I den nye stilling i Sophienberg Gruppen skal 45-årige Thue Stagsted, der har arbejdet med finansiering, kapitalstrukturering og generel udvikling af eksisterende ejendomsprojekter, være med til at styrke den kommercielle tilgang gennem nye investorpartnerskaber.

– Vi har længe fulgt Thue Stagsteds arbejde og udviklingen i Stagsted Properties med stor interesse. Sophienberg Gruppen oplever en markant øget interesse fra nationale og internationale investorer for at tage del i værdiskabelsen i nyudviklede ejendomsprojekter. I kapitaliseringen heraf kommer Thues erfaring til at spille en helt central rolle. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Thue og kunne ikke have drømt om et bedre match, siger Lars Thylander.

Selv siger hovedpersonen, Thue Stagsted:

– Sophienberg Gruppen er et anerkendt og solidt selskab, der er kendt for at bygge til tiden og til prisen. Derfor glæder jeg mig meget til at komme i gang og til at bidrage til det kommercielle gearskifte, der skal sættes i gang.

Thue Stagsted har en kandidatuddannelse i erhvervsjura fra Aalborg Universitet.

Lars Bigom er adm. direktør i Sophienberg Gruppen hjemmehørende i København Ø.

Fakta: Sophienberg Gruppen

Projektudviklingsselskabet Sophienberg Gruppen udvikler ejendomme. Virksomheden blev etableret i 2007, og i 2014 indtrådte Thylander Gruppen som hovedaktionær. I dag har Sophienberg Gruppen projekter til en værdi på over 4 milliarder kr. under udvikling. Fokus er på opkøb af ejendomme, projektudvikling, projektstyring samt videresalg, mens selve byggeopgaven løses i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere fra rådgiver- og entreprenørbranchen. Alle projekter udvikles generelt med videresalg for øje, og det er målsætningen, at et projekt skal afhændes tre år efter anskaffelsen. Større kapitalkrævende projekter gennemføres i samarbejde med en eller flere kapitalpartnere.

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Nrep henter projektudviklingsdirektør hos Danica Ejendomme

Pluss, Virksomheder og mennesker / torsdag 13. august 2020

Dansk familieejet investor køber stor portefølje af international investor

Pluss, Investering / torsdag 13. august 2020

Kommune sælger 22.000 kvm. grund

Industri og logistik / torsdag 13. august 2020

To nye på vej i Byggesocietetets landsbestyrelse

Virksomheder og mennesker / torsdag 13. august 2020

– Markedsfører en tredjedel af boligmarked med proptech

PropTech, Pluss, Nordisk / torsdag 13. august 2020

Vinder opgave på journalisthøjskole-grund

Bolig, Byggeri / torsdag 13. august 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 20. august kl. 09:00

Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Tirsdag den 25. august kl. 09:00

VENTELISTE - Paragraf 5, stk. 2

- konsekvenser og fremtidsperspektiver

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland