Nrep bag nyt 35.000 kvm stort projekt

Nrep-brandet Logicenters har indgået aftale med Nordens største TPL-operatør, Postnord TPL, om at bygge og udleje en 35.000 kvm stor og miljøvenlig logistikejendom i Køge.

– Vi er glade for og stolte over at udvide vores samarbejde med Postnord. Vi ser det som et bevis på, at vi tilbyder attraktive og moderne logistikejendomme i topklasse og er overbeviste om, at Postnord vil trives i det nye anlæg. Aftalen viser samtidig vores fulde kompetencer, idet vi selv vil være entreprenører ved opførelsen af den nye ejendom, siger Logicenters-chef Matthias Kettelhoit.

Ejendommen forventes at stå klar til indflytning i efteråret 2021.

Den bliver opført med fokus på bæredygtighed og bliver Breeam-certificeret efter internationale miljøstandarder. Blandt andet vil bygningen blive forberedt til at kunne bære et fuldt solcelleanlæg på taget, som vil kunne dække hele ejendommens energiforsyning.

Hos Postnord TPL i Danmark siger adm. direktør, Håkan Lindberg:

– Vi har haft en positiv, hurtig og professionel dialog med Logicenters gennem hele aftaleprocessen, og vi er trygge ved at have med en samarbejdspartner med lang og solid erfaring i at etablere effektive logistikejendomme.

Logicenters råder over 1,3 million kvm logistikplads i hele Norden. Logicenters blev grundlagt af den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep i 2015.

Den 35.000 kvm store logistikejendom i Køge forventes at stå klar til indflytning i efteråret 2021. Illustration: Nrep
Den 35.000 kvm store logistikejendom i Køge forventes at stå klar til indflytning i efteråret 2021. Illustration: Nrep

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder