Danske Bank-filial. Foto: M7 Real Estate

Britiske M7 indgår 26 nye lejekontrakter med Danske Bank

Det britiske investerings- og forvaltningsselskab M7 Real Estate har netop genforhandlet en ny lejeaftale med Danske Bank om 26 bankfilialer rundt i Danmark.

Danske Bank har således underskrevet 26 nye lejekontrakter, hvorefter banken de næste knap seks år forbliver på et samlet areal på cirka 37.000 kvm. Derudover er et mindre antal filialer, svarende til cirka 3.100 kvm, fortsat på rullende lejekontrakter. Aftalen betyder samtidig, at ejendomsfonden Mbay DK, der forvaltes af M7, nu har sikret to tredjedel af fondens samlede lejeindtægter for en længere periode.

Mbay DK købte i november 2016 i alt 76 ejendomme på samlet 115.000 kvm af Danske Bank, primært med banken som hovedlejer.

Læs mere i M7 køber 76 ejendomme på 115.000 kvm af Danske Bank

Som en del af strategien er 39 ejendomme i mellemtiden frasolgt. Den resterende del af porteføljen består i dag af ejendomme med hovedsageligt Danske Bank som lejer.

M7 Real Estate med hovedkontor i London har siden fondens start i november 2016 gennemført en række større istandsættelsesprojekter, herunder opgradering og konvertering af tomme lejemål, samt genforhandlet en række eksisterende lejekontrakter, som tilsammen har haft en positiv indflydelse på værdien.

– Afslutningen på de simultant genforhandlede lejekontrakter med Danske Bank er en milepæl for fonden. At opnå så flot et resultat for blandt andet retail arealer, som I dag er udfordret mange steder i Danmark, understreger vigtigheden af aftalen, navnlig henset til, at Danske Bank er en lejer med fantastisk bonitet, hvilket understreger kvaliteten af fonden og dens nu sikrede cash-flow i mange år frem, siger nordisk chef og partner Mette Seifert, M7 Real Estate.

M7 har fået juridisk bistand af Kromann Reumert.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder