PFA køber grund i Slagelse med investering til 230 millioner kr.

PFA går over de kommende år i gang med at opføre bæredygtige boliger i Slagelse. Det sker med udgangspunkt i selskabets strategi med fokus på ejendomsinvesteringer i landets vækstbyer.

Med en samlet investeringssum på 230 millioner kr. har PFA købt byggegrunden på i alt 27.000 kvm, hvor der over de kommende år skal opføres forskellige boligformer over flere etaper. I første omgang vil der blive opført 150 ungdomsboliger samt 44 familieboliger, der vil indebære både et-, to- og treværelseslejligheder.

– Slagelse er en rigtig interessant by, der de seneste år har været inde i en positiv udvikling med befolkningstilvækst. Byen passer derfor godt ind i vores strategi, som handler om at fokusere på landets vækstområder. Samtidig skaber byggearealets størrelse også en rigtig spændende mulighed for at skabe et sammenhængende og attraktivt byområde tæt på Slagelse centrum, siger Head of Nordic Real Estate Mikael Fogemann, PFA Ejendomme.

– Desuden bliver investeringen ikke mindre interessant af, at Slagelse huser en række spændende uddannelsesinstitutioner. Heriblandt Syddansk Universitet, mens opførelsen af Campus Slagelse er i fuld gang. Det ventes derfor også, at der i de kommende år vil komme flere studerende til byen, og vi anser derfor denne placering til vores nye studieboliger samt mindre familieboliger som særdeles attraktiv, tilføjer Mikael Fogemann.

De nye boliger kommer til at ligge i gåafstand til Professionshøjskolen Absalons nye campus samt tæt ved Slagelse Station og torvet i Slagelse bymidte. Som led i PFAs ejendomsstrategi med fokus på bæredygtighed vil boligerne blive opført efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld.

– Som ansvarlig investor har vi hos PFA et skarpt fokus på klimahensyn og bæredygtighed i vores ejendomsinvesteringer. Det har vi både, fordi vi ønsker at bidrage positivt til samfundsudviklingen, men også fordi bæredygtigt byggeri er en god måde at langtidssikre værdien af ejendomme, og dermed skabe gode og langsigtede afkast til vores kunders pensionsopsparinger, siger Mikael Fogemann.

Første etape ventes på nuværende tidspunkt at være klar til indflytning i efteråret 2022.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder