Corona-virus sætter ekstra fart på i både Dubai og Stockholm

I København strammede bankerne op, men i Norge så man det modsatte. Her holdt bankerne hånden under boligmarkedet.

– Man kunne håbe, at vi i Danmark fik en højere “fleksibilitetskvote” og i højere grad gav mulighed for en individuel vurdering og en ikke så maskinel tilgang, siger Kristina Olsen.

En helt frisk situationsrapport fra Dubai viser, at mens området fortsat bliver forbedret med blandt andet fortove og grønne lommer, så accelererer corona-krisen en udvikling, der allerede var i gang i retning af et nedadgående marked. Regionsdirektør Janus Rostock er med på en linje fra Dubai og fra Stockholm har vi denne gang et meget interessant interview med Max Barclay,  chef for Newsecs rådgivningsforretning i hele Norden.

Han analyserer konsekvenserne af Danmark og Sveriges forskelligartede tilgang til coronakrisen og betydningen for ejendomsmarkedets sektorer. Men han tror omvendt, at corona accelererer processen med at se Norden som ét ejendomsmarked. Hør 3 virkelig spændende bud med mange nye vinkler på de seneste ugers udvikling i ejendomsmarkedet i lyset af coronakrisen.

Hør Estate Podcast her:

Podcasten offentliggøres som anden del af en miniserie i kølvandet på interviewet med BIGs CEO Sheela Søgaard, der i sidste udgave af Estate Podcast fortalte om situationen i New York.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder