Ejendommen på Bredgade 30 i Herning. Illustration: PKA

PKA bygger seniorbofællesskab på gågaden i Herning

Pensionsselskabet PKA er ved at transformere en tidligere bankbygning på gågaden i Herning til et bofællesskab.

Bofællesskabet på Bredgade 30 kommer til at rumme 21 lejligheder i forskellige størrelse og en lang række fællesarealer, hvor beboerne kan komme hinanden ved, eksempelvis væksthus på taget, fælleskøkken og hobbyværksted i kælderen.

– I PKA er vi sat i verden for at give vores medlemmer et trygt seniorliv, og der betyder de rammer man bor i rigtig meget. Med det nye seniorbofællesskab kan vi både give beboerne en moderne og velindrettet bolig, og vi kan tilbyde dem at blive en del af et fællesskab, der kan bidrage til at øge livskvaliteten og det sociale netværk for beboerne, siger porteføljemanager for ejendomme, Peter Gravesen, PKA.

Med ombygningen til seniorbofællesskab bliver ejendommen mere bæredygtig. Ejendommens energimærke bliver med renoveringen flyttet fra F til A, som er den højest mulige energistandard.

Alle over 60 år kan komme i betragtning til en af de nye boliger i bofællesskabet, men som medlem af PKA har man fortrinsret.

PKA samarbejder med Home Herning om udlejning af boligerne.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder