Laboratoriehus og Nuklearmedicin på fremtidens Sjællands Universitetshospital i Køge. Illustration: Region Sjælland

Pihl Konsortiet vinder 11.500 kvm stort sjællandsk hospitalsprojekt

Region Sjælland kan efter et genudbud af totalentreprise på opførelse af Laboratoriehus og Nuklearmedicin på Sjællands Universitetshospital i Køge offentliggøre, at Pihl Konsortiet er udpeget som vinder af udbuddet.

Det sker, fordi Pilh ’har givet det mest fordelagtige tilbud med bedste forhold mellem pris og kvalitet’.

Kontrakten har en værdi på 260 millioner kr.

Pihl Konsortiet består af Pihl & Søn, LM Byg og M.J. Eriksson.

Der har været to bydende i genudbuddet af Laboratoriehus og Nuklearmedicin til fremtidens Sjællands Universitetshospital i Køge. Det drejer sig om et 11.500 kvm stort projekt på Lykkebækvej.

– Vi er virkelig glade for, at entreprenøren til denne byggeetape nu er fundet. Det er dejligt, at det er lykkedes at få en bud på en projekt med en høj kvalitet inden for den økonomi, vi har til rådighed, siger projektdirektør Helle Gaub, Sjællands Universitetshospital.

– Kombinationen af samlingen af de specialiserede behandlinger og det nye laboratoriehus bliver godt for patienterne. Det vil betyde kortere svartider, synergi mellem laboratoriespecialerne og dermed mere effektive patientforløb. Det vil være til stor gavn for patienterne. Derfor ser vi frem til at kunne skyde byggeriet i gang, forklarer Helle Gaub.

Byggeriet forventes afsluttet i 2022.

Fakta: Projektet

  • Sted: Sjællands Universitetshospital i Køge
  • Funktioner: Laboratorier og nuklearmedicin
  • Areal: 11.500 kvm
  • Byggeriet kommer til at rumme scannerafsnit samt analyselaboratorier – inden for nuklearmedicin, klinisk biokemi, mikrobiologi, immunologi og patologi
  • Byggeriet forventes afsluttet i 2022

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder