Kommerciel direktør Lars Brondt, Newsec Property Asset Management Denmark. Foto: Newsec

Kommerciel direktør i Newsec stopper øjeblikkeligt

Newsec Property Asset Management Denmark skal på jagt efter en ny kommerciel direktør, eftersom Lars Brondt stopper med øjeblikkelig virkning efter 3,5 år i virksomheden.

– Lars Brondt har ingen konkrete planer for næste skridt i sin karriere, men har ønsket en pause til afsøge nye muligheder. Adm. direktør Thomas Kempf overtager midlertidigt ledelsen af Newsecs kommercielle afdeling, Commercial, fremgår det af en pressemeddelelse.

Siden 2016 har Lars Brondt, der kom fra en stilling som direktør i Ejendomdanmark, været en del af ledelsen i først Datea og siden Newsec efter det svenske opkøb af ejendomsforvalteren i 2017.

– Efter nogle spændende og begivenhedsrige år i Newsec har jeg valgt at opsige min stilling. Det har ikke været nogen let beslutning at skulle sige farvel til de mange gode og dygtige kollegaer i Newsec. Jeg har drøftet det i en periode med Thomas Kempf og kan mærke, at tiden er kommet til at tage det næste karriereskridt. Jeg glæder mig nu til at arbejde sammen med mit netværk samt bruge min energi, viden og erfaring i andre sammenhænge og på en anden platform, siger 45-årige Lars Brondt.

Lars Brondt fastholder over for Estate Media, at beslutningen om at stoppe i Newsec er ’hans helt egen’, og at den ikke skyldes organisationsændringer, arbejdsopgaver eller andet.

Det bliver adm. direktør i Newsec, Thomas Kempf, der midlertidigt overtager roret i Newsecs kommercielle afdeling, der rummer både kontor- og boligudlejning, centermanagement, asset management, jura og kommunikation.

Thomas Kempf ønsker den tidligere afdelingsdirektør held og lykke fremover.

Læs om Newsec Property Asset Management Denmarks 2019-regnskab i Ejendomsforvalteren Newsec lander overskud efter underskud på 23 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder