Hines’ 21.000 kvm store Trinitatis-projekt i Købmagergade i indre København. Illustration: Hines

Hines løfter sløret for 21.000 kvm stort konverteringsprojekt i Købmagergade

Den amerikanske ejendomsinvestor Hines løfter nu sløret for detaljerne i ’The Trinity Quarter’, som er projektnavnet for udviklingsprojektet med hotel og butikker i Købmagergade i indre København.

Projektet er en konvertering af i alt 21.000 kvm bestående af 17.000 kvm hotel, 3.000 kvm detailhandel og 1.000 kvm bolig i form af seks lejligheder.

Hotellet bliver et boutiquehotel med 243 værelser drevet af hotelkæden 25 Hours Hotels.

Trinitatis-projektet i Købmagergade i København. Illustration: Hines

Projektet skaber – ifølge Hines – et nyt kvarter for shopping i den nordlige ende af Købmagergade, hvor de historiske bygninger restaureres.

– ’The Trinity Quarter’ blev valgt som det nye navn for udviklingsprojektet for at afspejle dets beliggenhed ved siden af Trinitatis Kirke i Købmagergade, forklarer James Robson, Managing Director og landechef i Hines Nordics.

Købte i 2018
Hines erhvervede Universitets Passagen på vegne af Hines European Value Fund (HEVF) i 2018 og annoncerede i januar 2019 planer om udviklingen af bygningerne.

Hotellet bliver det første af 25 Hours Hotels’ i Skandinavien. Hotelkæden blev grundlagt i 2005 og driver i dag 13 hoteller i tysktalende lande og ét i Paris. Desuden er åbninger planlagt i Firenze, Dubai og København.

Hines har valgt mæglerfirmaet Absalon & Co med indehaver Stig Birk Dørler til at formidle lejemålene i Købmagergade 44, 46 og 50.

Det internationale ejendomsinvesteringsfirma med hovedkontor i Houston, Texas, forventer, at The Trinity Quarter-projektet bliver afsluttet i 2021 med undtagelse af hotellet, som forventes at åbne i 1. kvartal i 2022.

Karen Nielsen er udviklingsdirektør i Hines Nordics i København.

Læs mere i Hines udvikler hotel med 243 værelser midt på Købmagergade

Fakta: Hines

– Hines er et privatejet, globalt ejendomsinvesteringsfirma, der blev grundlagt i 1957

– Hines med hovedkontor i Houston, Texas, og tilstedeværelse i 205 byer i 24 lande har 133,3 milliarder dollar – omkring 890 milliarder kr. – aktiver under forvaltning, inklusiv 71 milliarder dollar, hvor Hines fungerer som en investeringsforvalter, inklusive non-real estate-aktiver og 62 milliarder dollar, hvor Hines leverer tredjepartstjenester på ejendomsniveau

– Hines har i øjeblikket 165 udviklingsprojekter i gang i hele verden

– Hines har historisk udviklet, ombygget eller erhvervet 1.393 ejendomme – i alt 459 millioner kvm

– Virksomhedens ejendoms- og administratorportefølje tæller 539 ejendomme, der repræsenterer over 232 millioner kvm

– Siden sit indtog i Europa i 1991 har Hines udvidet sin europæiske platform til at omfatte kontorer i 16 byer samt en tilstedeværelse i 49 byer i 11 lande med 20,9 milliarder euro – omkring 155 milliarder kr. – i aktiver under forvaltning i Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Irland, Italien, Holland, Polen, Spanien og Storbritannien

Kilde: Hines

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder