Ceres Allé 11 opføres som en sammenhængende karré på 4-8 etager. Ejendommen er 11.650 kvm, hvoraf 11.200 kvm er boliger og 450 kvm er erhverv og butikker. Illustration: Ejendomsselskabet Olav de Linde

Olav de Linde fuldender Ceres Byen med projekt med 130 boliger

Ejendomsselskabet Olav de Linde har netop fået grønt lys til et boligprojekt med 130 lejeboliger i Ceres Byen i Aarhus. Projektet indeholder 100 lejeboliger til Ejendomsselskabet Olav de Lindes portefølje af lejemål og 30 almene boliger til Boligorganisationen Alboa.

Ceres Allé 11 opføres som en sammenhængende karré på 4-8 etager. Ejendommen er 11.650 kvm, hvoraf 11.200 kvm er boliger og 450 kvm er erhverv og butikker. Det forventes, at byggeriet af de 130 lejligheder tager 2,5 år, når byggeriet går i gang til september med Dansk Boligbyg som totalentreprenør på hele projektet.

– Vi ser frem til at gå i jorden på Ceres Allé 11, der, som det sidste udviklingsprojekt i den nye bydel skal fuldende Ceres Byen. Sammen med Dansk Boligbyg og Alboa har vi høje ambitioner om at opføre centrale og varierede boligtyper til fremtidens lejeboligmarked med en god kombination af høj boligkvalitet, beboerfællesskaber, tagterrasser og grønne uderum, siger tegnestuechef Morten Sparvath Thomassen, Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Lejlighederne bliver 40-110 kvm, hvoraf de fleste bliver 60-70 kvm.

Hos boligorganisationen Alboa, der har almene boliger i både Aarhus og Skanderborg Kommune, fremhæver byggechef Niels Eilersgaard projektets centrale placering.

– Centrale boliger er meget efterspurgte, og vi ser frem til at være til stede i et spændende nyt boligkvarter som Ceres Byen. Vi er derfor taknemmelige for at blive inviteret med i projektet af Ejendomsselskabet Olav de Linde, og det bliver spændende at være en del af byggeprojektet med Dansk Boligbyg og Ejendomsselskabet Olav de Linde. Det er nyt for os at bygge sammen med en privat aktør, og vi ser frem til samarbejdet. Som boligforening ser vi især frem til at byde ind omkring etableringen af sociale fællesskaber på tværs af de almene og private boliger, når boligerne tages i brug, siger Niels Eilersgaard.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder