Fra 1. juni er Henrik Skak Bender partner og COO i Nrep. Foto: WS Audiology

Nrep får ny partner og COO

Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep henter WS Audiologys tidligere koncern-finansdirektør Henrik Skak Bender ind som ny partner og COO/driftsdirektør.

36-årige Henrik Skak Bender træder 1. juni ind i Nreps øverste ledelse i en nyoprettet stilling for at styrke realiseringen af 2025-strategien.

– Nrep er en af de førende virksomheder inden for ejendomsbranchen med stærke værdier og et enormt potentiale. Jeg føler mig privilegeret over at indtræde i en virksomhed, der har stor fokus på både sine medarbejdere og kunder, og som er drevet af en stærkt værdibaseret ambition om at forbedre det byggede miljø i en mere bæredygtig retning. Jeg ser frem til at kunne bidrage på denne spændende og meningsfulde vækstrejse med min erfaring i at opbygge og drive effektive og agile organisationer baseret på stærke værdier, siger Henrik Skak Bender.

Nrep bød for få uger siden Novo Holdings ind som mindretalsaktionær og er tæt på at lukke sin 14. ejendomsfond siden selskabets start i 2005.

Læs mere i Novos pengetank køber 25 procent af Nrep

Læs også Novos pengetank i milliardinvestering: Vi kan godt lide Nreps konceptudvikling

Derfor en COO-stilling
Claus Mathisen, partner og adm. direktør i Nrep, er glad for at få Henrik Skak Bender med ombord:

– Vores vækst har ligget på 30 procent årligt over de sidste 10 år, og med en så betydelig vækst følger ofte øget kompleksitet. Ved at tilføje en COO-rolle i vores ledelse ønsker jeg at sikre, at vi bevarer et stærkt fokus på vores kultur og vores præstationer, og at mennesker forbliver i centrum på den måde, vi driver vores virksomhed på.

– Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre end Henrik til at løfte den opgave. Gennem årene har jeg lært Henrik at kende som en ydmyg, kompetent og særdeles værdidrevet person, og han vil passe fint ind i Nrep-kulturen, siger Claus Mathisen.

Ejendomsportefølje på over 2,5 millioner kvm
Over de seneste 15 år har Henrik Skak Bender arbejdet i førende internationale virksomheder som Mærsk og McKinsey & Company og senest i WS Audiology. Han har gennem perioden rådgivet og gennemført fusioner og virksomhedshandler for op mod 250 milliarder kr. og stået for refinansieringer for over 40 milliarder kr.

I 2013 skiftede Henrik Skak Bender til den danske høreapparatkoncern Widex – først som ansvarlig for virksomhedens transformation og siden som Group CFO. Siden 2019 fungerede han både som Group CFO og Head of Integration oven på fusionen mellem Widex og Sivantos, som er en af verdens øvrige førende høreapparat-koncerner, som er ejet af det private equity-selskab EQT. WS Audiology har 11.000 medarbejdere og en årlig omsætning på omkring 15 milliarder kr.

Nrep er – når partner og COO Henrik Skak Bender tiltræder 1. juni – ejet af 14 partnere, som ejer 75 procent af selskabet, mens Novo Holdings ejer de resterende 25 procent.

Nrep ejer en række selvstændige brands inden for ejendomsbranchen og har i alt 220 ansatte. Nreps samlede ejendomsportefølje i Norden er på over 2,5 millioner kvm, hvoraf langt de fleste er inden for selskabets tre kerneområder – boliger, logistik og plejehjem. Nrep blev stiftet i 2005 af danskerne Rasmus Nørgaard og Mikkel Bülow-Lehnsby samt svenske Rickard S. Dahlberg.

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder