Adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig. Foto: Cecilie Loulou Simonsen/Happy Playrooms

Ikano fremrykker to boligprojekter: – Kan ligne et sats midt i en turbulent tid

Ikano Bolig fremskynder byggestart på to boligprojekter under coronaviruskrisen.

Det drejer sig om projekter i Hillerød og Greve. Boligprojekterne har en samlet salgssum på over 160 millioner kr., og boligerne vil stå klar til indflytning i begyndelsen af næste år.

Ikano Bolig, som er en del af Ikano Gruppen, er klar til at tage første spadestik på de to boligprojekter. Det sker, selvom selskabet blot har solgt cirka en fjerdedel af boligerne.

– Det kan ligne et sats midt i en turbulent tid med usikre fremtidsudsigter. Men vi mener, at vi – som en af de virksomheder, der har den økonomiske styrke til at gøre det – bør gå foran og sætte gang i markedet, beskæftigelsen og samfundet igen. Derudover tror vi på, at der fremover vil være en stor efterspørgsel på rækkehuse uden for København, hvor folk kan nyde naturen og fællesskabet i trygge rammer. Derfor påbegynder vi byggeriet i Greve og i Hillerød, så vi, vores håndværkere og vores leverandører kan komme videre, siger adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig.

Ikano Boligs mål er at udvikle, bygge, eje og forvalte ejerlejligheder, lejeboliger og rækkehuse i den nordlige og østlige del af Sjælland som en del af Ikano – en international investeringskoncern ejet af familien Kamprad, der også står bag Ikea. I praksis betyder den nære relation til Ikea, at boligerne i Danmark udvikles i samarbejde med Ikea Taastrup.

Adm. direktør René Brandt var med til at lancere Ikano Bolig, som blev grundlagt i 2017.

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder