Estate Media –

Nyheder – Danmark

Stiftere og ejere af Noor Ejendomme - fra venstre: Adm. direktør og partner Jakob Johannsen, partner Jesper Tullin og partner Henrik Duhn. Foto: Noor Ejendomme

Ejerne bag Nordic Property Management stifter ejendomsselskab – se første projekt

Jesper Tullin, Jakob Johannsen og Henrik Duhn går sammen igen, efter Heimstaden i 2017 overtog Nordic Property Management

Søren Duran Duus

tirsdag 12. maj 2020 12:50

Jesper Tullin, Jakob Johannsen og Henrik Duhn har stiftet ejendomsselskabet Noor Ejendomme.

Noor Ejendomme vil bygge familie- og ungdomsboliger, bofællesskaber, ældreboliger samt kontorer og butikker for mindre erhvervsdrivende.

– Gennem en lang karriere møder man heldigvis mennesker, hvor samarbejdet bare spiller og går op i en højere enhed. Sådan havde vi det, da vi sidst arbejdede sammen, og det har vi nu fået lyst til at opleve igen ved at starte Noor Ejendomme, siger medstifter Jesper Tullin, Noor Ejendomme.

Noor Ejendommes første projekt bliver at omdanne en nedslidt erhvervsejendom på Smedetoften 10 i Københavns Nordvestkvarter til cirka 65 ungdomsboliger. Projektet er blevet døbt ’Noorvest’.

Tidligere har de tre ejere af Noor Ejendomme arbejdet sammen i ejendomsselskaberne Finansgruppen (2004-2011) og Nordic Property Management (2011-2017). Nordic Property Management blev i 2017 solgt til det svenske ejendomsselskab Heimstaden.

Læs mere i Heimstaden køber Nordic Property Management og opretter egen administration i Danmark

Har bygget over 1.400 boliger
Jesper Tullin, Jakob Johannsen og Henrik Duhn har blandt andet stået bag Sømærk i Teglværkshavnen i Københavns Sydhavn, Amalieparken i Vallensbæk samt Hjortholm og Bøgholm som en del af Sluseholmsprojektet. De har siden 2006 sammen bygget mere end 1.400 boliger med et samlet etageareal på over 135.000 kvm.

Jakob Johannsen har mange års byggeerfaring fra Enemærke & Petersen, Magasin Ejendomme, Finansgruppen, Nordic Property Management og senest Quooker i de Forenede Arabiske Emirater. Han bliver ansvarlig for kvalitetssikring af Noor Ejendommes byggeprojekter.

– Efter at have etableret Quooker i UAE i de seneste 5 år glæder jeg mig til at vende retur til Danmark og starte Noor Ejendomme. Noor betyder lys på Arabisk og netop lys vil være en vigtig parameter i vores arkitektur i kommende projekter, hvor vi ønsker at skabe lyse boliger og benytte mere LED-lys som en del af designet, herunder facadebelysning, siger adm. direktør Jakob Johannsen, Noor Ejendomme.

Henrik Duhn skal være med til at sikre, at Noor Ejendommes investeringer og byggerier har et kommercielt og juridisk ståsted. Tidligere har Henrik Duhn stået i spidsen for Dades, Magasin Ejendomme, Finansgruppen Nordic og Nordic Property Management.

– Vi lægger fra start en konkret strategi for hver enkelt ejendom med henblik på at tilføre ejendommen størst mulig værditilvækst og dernæst følger vi ejendommens udvikling fra A til Z ved aktiv asset management, siger Henrik Duhn.

Fakta: Noor Ejendomme

Noor Ejendomme ejes af Henrik Duhn, Jakob Johannsen og Jesper Tullin

Ejerne har tidligere arbejdet sammen i Finansgruppen (2004 – 2011) og Nordic Property Management (2011 – 2017)

Selskabets forretningsgrundlag er at bygge familie- og studieboliger, bofællesskaber, ældreboliger samt kontorer og butikker for mindre erhvervsdrivende virksomheder

Selskabets første projekt, Noorvest, er byggeri af 65 ungdomsboliger i Københavns Nordvestkvarter

( Besøgt 2.052 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Se eller gense anden udgave af ’Fredagsbar med Estate’

Fredagsbar / fredag 22. januar 2021

Investortrio køber dansk selskab med ejendomme for knap 300 millioner kr.

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 22. januar 2021

Restriktioner rammer igen hårdt: – Det er en gyser

Corona, Retail / fredag 22. januar 2021

Fem stærke investorer kæmper om at være med til at udvikle Vollsmose

Byudvikling, Investering, Odense / torsdag 21. januar 2021

Bostad bag fynsk boligprojekt med 47 lejligheder

Pluss, Bolig, Byggeri, Investering / fredag 22. januar 2021

Ny projektudviklingschef i FB Gruppen

Projektudvikling, Byudvikling, Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Kommende konferencer

Tirsdag den 26. januar kl. 10:00

WEBINAR Joint venture og strategiske partnerskaber

– fælles udvikling af ejendomme og værdier

Tirsdag den 2. marts kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge 2021

- fra købstad til knudepunktEstate Podcast

Seneste nyheder