Jury: Derfor mangler kvinder og jyder på magthaverlisten 2020

– Først tænkte jeg: Hvad skal det nu til for. Men så tænkte jeg over, hvor relevant det er. Det handler jo ikke om at være først eller sidst på listen, og det tror jeg egentlig ikke, der er nogen, der ønsker at være. Men det handler om at tage diskussionen om, hvem er det, der har indflydelse i ejendomsbranchen. Hvem er det, vi lytter til?

Sådan indleder adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen Estate Podcast.

Den helt aktuelle podcast går tæt på juryens motivation til at sætte de 50 profiler på listen, som netop nu kan ranglistes på www.estatemedia.dk/magthaverne.

De går også tæt på, hvorfor der kun er 6 ud af 50 kvinder på listen, og hvorfor der næsten ikke er nogen fra Jylland eller Fyn.

Hør podcasten her:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder