Luise Knokgaard

C.W. Obel henter ny udlejningschef

Luise Knokgaard er per 1. maj ansat som ny udlejningschef i C.W. Obel Ejendomme med ansvar for udlejning af erhvervsejendomme i København.

40-årige Luise Knokgaard kommer fra en stilling i den britiske kapitalforvalter Aberdeen Standard Investments og har før det erfaring fra Danica Pension og Datea.

– Luise Knokgaard har mange års solid erfaring med udlejning af erhvervslejemål og servicering af kunder. Luise bibringer samtidig C.W. Obel Ejendomme erfaring med videreudvikling af ejendomme til glæde for vore nuværende og kommende kunder. Med ansættelsen af Luise er vi godt rustet til en fortsat positiv udvikling i et marked under konstant forandring, siger Torben Black, der har været adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme siden 2013.

C.W. Obel Ejendomme forvalter en ejendomsportefølje på 9 milliarder kr. tilhørende C.W. Obel Ejendomme og Obel-LFI Ejendomme. Selskaberne går efter yderligere opkøb og byggeri af ejendomme.

I april fremlagde C.W. Obel Ejendomme et ’tilfredsstillende’ årsregnskab for 2019 med fremgang over hele linjen.

Det nye årsresultat betyder, at C.W. Obel Ejendomme i løbet af de seneste fem år har opnået et samlet resultat af ordinær drift før skat på over 1 milliard kr.

Læs mere om regnskabet i C.W. Obel runder milliardoverskud på fem år

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder