Nreps UN17 Village på sydspidsen af Ørestad. Boligprojektet, som er et af verdens mest bæredygtige byggerier til dato, og hvis navn refererer til FN’s 17 verdensmål, er tegnet af Lendager Group og Årstiderne Arkitekter – i dag Sweco Architects. Illustration: TMRW International

Novos pengetank i milliardinvestering: Vi kan godt lide Nreps konceptudvikling

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder