2.424 kvm på Vallensbækvej 45 i Brøndby (på billedet) og 3.649 kvm på Gladsaxevej 342 i Søborg er blandt udlejningerne. Foto: Stensdal Group

Stensdal Group får sin bedste udlejningsmåned nogensinde

Stensdal Group med en portefølje på over 115.000 kvm kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn kan trods svære tider på grund af coronaviruskrisen glæde sig over netop at have haft sin bedste udlejningsmåned nogensinde. Konkret lukkede Stensdal Group i april lejekontrakter på mere end 6.500 kvm.

– Vi kan med glæde konstatere, at der – tiderne til trods – stadig træffes beslutninger om at leje nye kontor- og lagerlokaler i Storkøbenhavn, siger stifter og adm. direktør Søren Stensdal, der ejer Stensdal Group 100 procent.

De nye lejere er blandt andet en international it-forhandler, der flytter dansk hovedsæde, en global it-teknologivirksomhed, som lejer en hel ejendom til nyt domicil og en grossistvirksomhed, der flytter en filial for at få plads til flere varer på hylderne – og kunder i butikken.

De udlejede lejemål ligger i klassiske erhvervsområder i Gladsaxe, Brøndby, Ballerup og Høje-Taastrup. Ejendomme, som Stensdal Group har opkøbt inden for de seneste år.

Søren Stensdal peger på, at Stensdal Groups energirenovering tiltrækker lejere.

– Dertil kommer muligheden for, at lejerne kan påvirke den endelige indretning 100 procent, så de føler, at de nærmest bygger nyt selv, fremhæver han.

Udlejningerne repræsenterer en årlig lejeindtægt på cirka 6 millioner kr.

Læs om Stensdal Groups seneste årsregnskab i Overskud i Stensdal Group falder til 33 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen