Morten Hansen og Martin Solberg, MT Højgaard.

– Vi er nok lidt afdæmpede

– Vi er to nye ansigter, der kommer til i en situation, hvor der er nogle ting, der skal laves om. Derfor har vi fået en stor bane at spille på, så vi kan selv være med til at definere relativt frit, hvad der skal til. Det giver nogle gode muligheder, hvor vi ikke skal spørge i øst og vest for at gennemføre ting.

Estate Magasin fik det første store store interview med Morten Hansen og Martin Solberg, der nu skal stå i spidsen for at

– Det er klart, at vi skal være på linje med bestyrelsen, men det er ikke en begrænsende faktor, – tværtimod, – der har vi en fantastisk god sparring, og det giver et godt udgangspunkt for at rykke. For hvis du nu kom ind i en ny organisation og skulle prøve at få det til at køre med resten på samme niveau, som måske havde siddet der i mange år, og som måske ikke var enige i beslutningerne, så ville du bruge lang tid på at afstemme hele vejen rundt, siger Morten Hansen.

Der kommer til at ske betydelige ændringer i hele organisationen. Strategien går ud på, at MT Højgaard skal være bæredygtig i 2022 – både internt og eksternt.

– Det betyder, at vi bliver nødt til at tage noget stærk medicin. Der skal spises nogle kameler undervejs.  De seks linjer i koncernen skal fremover selv drive deres forretning. Det er ikke bagvedliggende stabe, der driver det, og der er ikke alle mulige vetorettigheder mellem de forskellige niveauer. Der skal være et klart ejerskab, siger Martin Solberg.

Læs hele det dybdegående baggrundsinterview i Estate Magasin no 3, der udkom i denne uge og som kan læses online her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder