Peter Blomgreen

Cobblestone henter Peter Blomgreen ind som ny driftschef

Cobblestone Facility Management har per 15. april ansat Peter Blomgreen som driftschef. Peter Blomgreen har de seneste 10 år været ansat i Deas som blandt andet afdelingschef og senest som afdelingsdirektør i Facility Service.

– Peter Blomgreen kommer med stor erfaring fra drift af ejendomme, Facility Management og services fra de sidste 25 år – en ’rygsæk’ fyldt med viden og erfaringer om udvikling og metoder til en effektiv drift med et højt serviceniveau. Alt sammen baseret på, og med fokus omkring, de menneskelige ressourcer, der tegner og repræsenterer den daglige drift på ejendommene. Det er denne erfaring, som vi gerne vil drage nytte af, og vi ser frem til et godt samarbejde, skriver adm. direktør Carsten Bjerregaard, Cobblestone Facility Management, i et opslag på Linkedin.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder