Havnehus 2 på Østre Havn i Aalborg. Illustration: Norconsult Arkitekter

Privat investor køber lejlighedsprojekt for 160 millioner kr.

Det nordjyske ejendomsselskab Agat Ejendomme sælger et 5.675 kvm stort lejlighedsprojekt på Østre Havn i Aalborg til en unavngivet privat investor. Projektet ’Havnehus 2’ omfatter 86 boliger og er solgt for 160,2 millioner kr. I transaktionen indgår 66 p-pladser i et nabobeliggende p-hus.

Projektet tegnet af Norconsult Arkitekter ligger i et udviklingsområde ved Aalborgs østlige havnefront, hvor Agat Ejendomme tidligere blandt andet har udviklet og solgt domicilbyggeri til KMD, domicilbyggeri til Alfa Laval – solgt til Pensiondanmark – og udviklet og solgt ejerlejligheder og lejlighedsprojekter til brugere og private investorer.

Lejlighedsprojektet består af et punkthus på 12 etager med 86 lejligheder. Projektet opføres og sælges i et partnerskab med den danske rederi- og industrikoncern Lauritzen Gruppen, hvor Agat Ejendommes overskudsandel udgør 70 procent.

Opførelsen af projektet går i gang i løbet af foråret og overdragelse efter planen til investoren i efteråret 2021.

Salget indgår i Agat Ejendommes årsregnskabet 2021/22, oplyser adm. direktør Robert Andersen.

For nylig fremlagde Agat Ejendomme, som indtil april 2019 hed TK Development, årsregnskab 2019/20. Det viste et resultat før skat på minus 163,2 millioner kr.

Læs mere i Agats omsætning mere end halveret til 340 millioner kr. 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen