Frederiksberg Centret

Store dele af detailbranchen må tidligst genåbne 11. maj

Storcentre, stormagasiner, overdækkede arkader, restauranter, caféer, frisører, massører, tatovører, kosmetologer, værtshuse og natklubber holdes lukket til og med søndag den 10. maj.

Det oplyste statsminister Mette Frederiksen, Socialdemokratiet, mandag aften i forbindelse med en fortsat delvis nedlukning af Danmark for at forhindre spredning af coronavirus.

18. marts blev et midlertidigt forbud mod blandt andet disse aktører, hvor et større antal personer færdes indendørs, eller hvor kontakt med kunder ikke kan undgås, indført, og det er det midlertidige forbud, der nu er forlænget. Det vil fortsat være muligt for restauranter og caféer m.v. at levere mad og drikke ud af huset (take away).

Forbuddet omfatter stadig ikke dagligvarebutikker og apoteker beliggende i storcentre m.v. og direkte adgangsveje hertil.

For så vidt angår større arrangementer og begivenheder gælder forbuddet til den 31. august.

Overblik

Lukning af storcentre m.v.

Der blev den 18. marts 2020 indført et midlertidigt forbud mod storcentre, stormagasiner, overdækkede arkader m.v., hvor et større antal personer færdes indendørs. Forbuddet forlænges, så det indtil videre løber til og med den 10. maj 2020.

Liberale erhverv, hvor der ikke kan undgås kontakt med kunder

Der blev den 18. marts 2020 indført et midlertidigt forbud mod liberale serviceerhverv, hvor der ikke kan sikres behørig afstand mellem udbyder og kunde, herunder frisører, tatovører, massører, kosmetologer m.v. Sundhedsfaglig behandling udført af autoriserede sundhedspersoner er ikke omfattet. Forbuddet forlænges, så det indtil videre løber til og med den 10. maj 2020.

Lukning af natklubber, værtshuse, restauranter og caféer m.v.

Der blev den 18. marts 2020 indført et midlertidigt forbud mod natklubber, diskoteker, barer, værtshuse, vandpibecaféer m.v. Forbuddet forlænges, så det indtil videre løber til og med den 10. maj 2020.

Der blev den 18. marts 2020 indført et midlertidigt forbud mod at modtage gæster i restauranter og på caféer mv. Forbuddet forlænges, så det indtil videre løber til og med den 10. maj 2020.

Kilde: Regeringen

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder