Adm. direktør, medejer og medstifter Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone. Foto: Wilfred Gachau

Hjemmekontoret: Vi har spolet tiden to-fire år frem

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

Havde man spurgt adm. direktør i Cobblestone Rasmus Juul-Nyholm for en måned siden om den transformation, der er sket i ejendomsbranchen de sidste tre uger, var mulig, havde han sagt nej. Omstillingen har været vild, og tiden er blevet spolet frem. Det uddyber han i dagens udgave af Hjemmekontoret – den sidste før påske – hvor han også giver sit bud på, hvad coronakrisen kommer til at betyde for ejendomsbranchen på den lange bane. Og så håber han ikke, at vores sociale liv kommer til at ændre sig på den anden side – men han frygter det. Hør hvorfor han også tror, at vores boliger fremover skal kunne noget helt andet i denne podcast.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje