Erhvervsminister Simon Kollerup (S). Foto: Socialdemokratiet

Minister: Erhvervsudlejere skal hjælpe lejere

Erhvervsminister Simon Kollerup, Socialdemokratiet, opfordrer nu landets erhvervsudlejere til at komme tøjbutikker, frisører, barer, restauranter og andre virksomheder, der i øjeblikket er stærkt presset på grund af coronaviruskrisen, i møde med henstand i huslejen eller nedslag.

Det oplyser Ritzau.

– Jeg hører fra alt for mange almindelige erhvervsdrivende, der er presset benhårdt af coronavirus, at deres udlejer overhovedet ikke er imødekommende i forhold til deres husleje, siger erhvervsministeren til Ritzau og ’efterlyser mere samfundssind fra erhvervsudlejerne’.

Han beder ikke erhvervsudlejerne om ’at lukke deres forretning for at få det her til at lykkes, men de kan strække sig meget længere, end vi ser i dag’.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder