Adm. direktør og ansvarlig indehaver Lone Bøegh Henriksen, Lone Bøegh Henriksen A/S. Foto: Home

Hjemmekontoret: Vi kommer tættere på vores kunder

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

Lone Bøegh Henriksen har 11 Home-forretninger over hele hovedstadsområdet. Og overraskende nok går det faktisk ganske godt med både at udleje og sælge boliger i corona-tiden. Men hvis den varer meget længere, vil priserne uden tvivl sætte sig. Så selvom en del medarbejdere er sendt hjem, er der stadig gang i butikkerne.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje