København. Foto: Martin Heiberg

Hjemmekontoret: Efter to dage var jeg stærkt socialt understimuleret

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

Global Head of Workplace Management Gitte Andersen, Signal/ISS, arbejder med indretning af arbejdspladser over hele verden. – Og vi skal ikke tro, at den fysiske arbejdsplads er død, siger hun. Slet ikke. For der er mange, der savner fællesskabet i disse dage. Men det bliver på den anden side ikke den samme arbejdsplads, vi kommer tilbage til. Buffeten på kontoret er for eksempel langt om længe død som et af de mest konkrete eksempler, og der kommer også til at ske mange andre ændringer i vores adfærd, som får betydning for Danmarks arbejdspladser. Hør mere i dagens udgave af Hjemmekontoret.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje