Byudvikler Rune Kilden. Foto: Kilden & Hindby

Hjemmekontoret: Nu skal det jo ikke lyde som Komiske Ali

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

Når man er ved at bygge flere hundrede værelser til kommende hoteller i Aarhus, er det klart, at projekterne bliver udfordret i disse uger.

– Ellers ville man jo lyde som komiske Ali, siger Aarhus’ byggekonge, Rune Kilden, der dog tror på, at alle kæmper sig tilbage. Der er nemlig ifølge ham ikke et moralsk dilemma, som der var under finanskrisen, og derfor tror han på en folkestemning, der vil trække os hurtigere ud af denne tid end de fleste regner med. Og renterne – de kommer lige så stille ned igen ligesom ejendomsbranchen stadig har vejen ud af finanskrisen frisk i erindringen og kan bruge det til at komme videre, siger han.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje